Wednesday, October 20, 2010

Gorgeous nye dia...

Semalam balik keje singgah Giant B.A jap, nak beli barang ckit. Tengah queue nak bayar kat kaunter tu, nampak dato' Ct sedang mencari2 barang...dgn gaya yg ala2 kelam kabut gitu.

Gorgeous nye dia..eventho make-up sgt tebal especially tang blusher tu, dia tetap cantik & cumell. Myb baru balik dari photoshoot or any persembahan @ tv station. Kalau setakat pi office je takkan la nak make-up setebal itu kan!

B4 this i selalu wish dpt jumpe dia face 2 face since umah dia dekat ngan umah i...finally... Pernah juga jumpa dia secara live tp tgk dari jauh je... Tp semalam mmg berdepan betul2 la like mmg face 2 face! I was like .....hmmm cantiknye kau!! Dia sorang sje w/o accompany by any bodyguard ke hapa ke... Beli brg nak masak utk dato' K kah???? ;p


pic - Google


5 comments:

  1. kak ija!!!! beshnya dpt jumpa ct...ala...nak tgk jugak...ala..ala....

    ReplyDelete
  2. hmmm

    her skin
    flawless....

    *drooling*

    ReplyDelete
  3. Liza, aku mmg nk snap tp memandangkan tangan kiri pegang barang n tangan kanan dukung maYra laks! Kang klu aku lepas maYra lak lagi payah nak kejar dia satu giant tu...*sigh*

    Che Pah, jom raya haji kite gi umah dia...huhuhu! Ingat x masa kt nafam terlepas nk bergambo dgn dato k...hahah

    zEEra, siyes dia sgt cantik!

    ReplyDelete
  4. pkai la simply siti..mesti cantik mcm dia jgak....,k

    ReplyDelete

Posted by : ija_adaMayra