Saturday, June 4, 2011

iPhone vs Blackberry

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

I'm thinking to buy a new phone since my one got a problem. Actually saya bukan lah seorang yg penggila gadget. Tapi since my Nokia ni dah buat problem, maka haruslah mencari jln penyelesaiannya kan. Try to approach hubby utk beli new phone & alang2 nak beli baru apa kata beli terus yg 'gempak'. Lagi pun, dah lama giler rasanya pakai hp oldschool ni. Hahahha... Kadang2 tu segan gak ngn bebudak sekarng ni, bru sek siap dh pakai gadget yg canggih2. Kita yg dh keje ni, still lg pakai phone cabok. Tp ape ku kesah kan as long as boleh dgr, blh type msg dh cukup ok! Tp since maYra dah rendamkan my phone dlm air, sudahlah tak dengar dbuatnye & keypad problem. Kalau org call tu, aku tak bape nk dgr ape org ckp. *sigh*


So, now i;m thinking between these two : which one better....




or




Tp kan...
saya mcm dah fall in luv with this white~~~ smart kan?


3 comments:

  1. bb ler....baru senang nak bbm ngan aku..hehehe.

    ReplyDelete
  2. vote for iphone...hehehe...

    ReplyDelete
  3. tp kale putih lambat dpt la....kene Q pnjng...
    *sigh*

    ReplyDelete

Posted by : ija_adaMayra