Sunday, January 9, 2011

Jalan-Jalan


Yesterday both me & hubby spent time bawa maYra & adam harith naik LRT.. this is adam 1st time keluar with public transport...maYra rasanye dah 2 3 kali jugak la naik LRT ni. Tapi b4 this dia mcm takut2 naik LRT n akan duk senyap je. Tidak untuk kali ini...kalau dibiarkan mau dia berlari dari hujung sini ke hujung sana...haisshhh!!!



adam harith comey


mula2 mcm pelik or baru nak panaskan enjin


lepas tu, wah...happy nampak!!

Actually, this is hubby's idea..since b4 this maYra selalu la excited bila nampak LRT dr dlm kereta..and papa did promised her 1 day wil bring her & finally he did! Kalau nak ikut hati aku, mmg tak arrr nak bawak maYra naik train..owh no no no!!! tak terkawal karang, dia dah la hyper...karang dr hujung sini blh dgr suare aku smpai ke hujung sna...owh tidak!!!


sepanjang p'jalanan adam harith sgtla behave ok..sayang adam!!!

feeling2....

panas..

Weols naik dari station Setiawangsa turun ke Ampang Park and terus ke Terminal Gombak b4 turun balik ke Setiawangsa. Punye la lama x naik tren baru perasan station Sri rampai dah wujud, im not sure since when beroperasinye...


@ Ampang Park station



Selepas bersuka-ria dlm train, bawak maYra gi Titiwangsa jalan2. Ramai orang bawak family ber'picnic kat sana. Owh lupe pulak nak bawak basikal dia..kalau tak blh dia main2 kat sana. Takpe, papa said next time ye!


her 1st time riding horse

muka confident.. ;p

dah happy??!!! jom balik

p/s : nanti adam harith besar mummy bawak awak naik kuda lak ye syg..

Dah penat berjalan bagai, singgah Tesco dulu beli groceries sikit sebelum balik. Bawang kat rumah mmg dah zero. Lately, harga bawang mmg mahal la. Kat Tesco semlm rm3.90 per kg. Dah la bawangnye besar nak mampus, amik 3 4 biji dh sekilo, mcmn??


1 comment:

  1. nanti boleh jadi equestrian negara ye

    ReplyDelete

Posted by : ija_adaMayra